Bioco junior

Tartalom

  A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

  A termék rágótablettánként jelentős mennyiségű, 20 μg nemzetközi egységnek megfelelő D3-vitamint, és mg C-vitamint bioco junior. A készítmény fogyasztása 3 év feletti gyermekek számára, a C- és D3-vitaminok pótlására javasolt: fokozott C-vitamin szükséglet idején, egyoldalú, vitaminhiányos étrend fennállásakor, a téli hónapokban a D-vitamin pótlására, amikor a gyermek szervezetét kevesebb természetes napfény éri.

  égő fájdalom a lábujj ízületében gyógyszer térdízületi fájdalmak kezelésére

  Adagolás: 3 év feletti gyermekek számára napi 1 rágótablettát elrágni vagy elszopogatni. Hatóanyagok 1 rágótablettában: C-vitamin: mg, D3- vitamin: 20 µg.

  mindkét csípőízület ízületi kezelése könyök ízületi gyulladásos tünetek és kezelés

  Összetevők: dextróz; nátrium-aszkorbát; L-aszkorbinsav; fényező anyag zsírsavak ; maltodextrin; erdei gyümölcs ízű aroma; csomósodást gátlók szilícium-dioxid ; édesítőszerek szukralóz, nátrium-ciklamát ; kolekalciferol.

  Tárolás: A rágótabletta érzékeny a páratartalomra, ezért minden használat után gondosan zárja vissza a termék kupakját!

  Első felbontás után javasolt 2 hónapon belül bioco junior A készítményt tartsa bioco junior elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten °C között!

  A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra. A termék rágótablettánként jelentős mennyiségű, 20 μg nemzetközi egységnek megfelelő D3-vitamint, és mg C-vitamint tartalmaz.

  A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza! Minőségét megőrzi nap, hónap, év : lásd a doboz alján!

  mit kezelnek ha az ízületek fájnak fájdalom a térdízület belső kezelésében

  Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

  Termékleírás C- és D3-vitaminokat tartalmazó erdei gyümölcs ízű étrend-kiegészítő rágótabletta gyermekeknek, cukorral és édesítőszerekkel. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra. A termék rágótablettánként jelentős mennyiségű, 20 μg nemzetközi egységnek megfelelő D3-vitamint, és mg C-vitamint tartalmaz.

  A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

  ízületi fájdalmaktól és zúzódásoktól olcsó fájdalomcsillapító kenőcsök ízületek számára