Szakrendelések, diagnosztika

Fájdalomterápia miskolc, Kérjen időpontot!

Tartalom

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, megnyugtató a Doktor úr jelenléte Péter Isiászos fájdalommal jártam a rendelésen. Injekciós kezelést kaptam, ami nagyon jól használt, nagyban csökkent a fájdalmam Dömötör Dorina Nagyon profi a főorvos úr, megnyugtató a jelenléte. Először nagyon féltem az injekciótól, mert az arcba kellett adni, de minden rendben volt.

  fájdalomterápia miskolc

  Megbízható orvos Csongorné Dr. Berky Zsoltot egy korábbi fájdalomterápia miskolc során ismertem meg, és csak azt tudtam, hogy aneszteziológus. Az életem egyik legjobb döntése volt, amikor kétrét görnyedve mentem el pontosabban vittek el hozzájuk.

  fájdalomterápia miskolc

  A hátamat Berky doktor, a vállamat-karomat Dr. Puskás Réka hozta munkaképes állapotba. Sokszor jártam orvosnál, de csak egyvalaki vizsgált meg olyan alaposan, mint a doktornő.

  Print Fájdalomterápia A felnőtt lakosság kb. Különösen gyakori a derék- gerinc- ízületi fájdalom, amely reflexes úton izomtónus fokozódással, mozgáskorlátozottsággal is jár, sokszor munkaképtelenséghez vezet.

  Milliméterenként kereste meg a fájó pontokat és a vállamba beadott injekció sem volt kellemetlen. Mindketten remek orvosok és kiváló emberek, nagyon sok szeretettel ajánlom őket mindenkinek.

  fájdalomterápia miskolc

  Akut fájdalom esetén náluk csak egy fejbeverés lehet jobb és gyorsabb : Czopyk Erzsébet Gabriella A Doktor Úr nagyon körültekintő, a vizsgálat és a kezelés nem okozott nagy fájdalmat Gáspár Dr. Berky Zsolt nagyon alaposan elmagyarázott mindent és több kezelési módot is javasolt.

  Fanni Bár a fájdalomterápia miskolc a technika ,rosszindulatának" köszönhetően csak telefonbeszélgetésre sikeredett, a doktor úr áthidalta a problémát, és körültekintő kérdései után végül hasznos tanácsokat kaptam.

  Sérülésekből és sportsérülésekből származó húzódások, rándulások, szakadások és törések szintén gyakori, az életet megkeserítő okai a fájdalomnak. Ezen kívül még számos oka lehet a speciális fájdalmaknak.

  Nagyon köszönöm! Hörömpő Gabriella A Doktor úr érthetően, hétköznapi nyelven magyarázta el a problémát. A vizsgálat során felvázolta a kezelési tervet és olyan javaslatokat is adott, amit más orvostól biztosan nem kapnék meg.

  fájdalomterápia miskolc

  Az eddigi vizsgálatok közül Ő volt a legprofibb. Dancsi Zoltán mindent elmagyarázott és sok időt szánt rám.

  fájdalomterápia miskolc

  Bertók László.