medi Epicomed E+motion szilikonbetétes könyökrögzítő rendelés, házhozszállítás

Szilikonos könyökrögzítő, Thuasne Epi Med ProMaster szilikonbetétes könyökpánt -könyökszorító

térd deformáció aki gyógyít hogyan lehet kezelni a kis ujjízületet

Nagy felületű bőrsérülések vagy megbetegedések, kiterjedt hematóma vagy erős duzzanat. Mellékhatások: Szakszerű alkalmazás esetén mellékhatások jelenleg nem ismertek.

Termék részletek

Felhelyezési útmutató: Az Epi-med ortézist a nyitott oldalával kívülről befelé az alkarra kell helyezni, a nagyobb pelotta az alkar felső oldalára feküdjön rá középirányba, vagyis a test felé kicsit eltolva. Az Epi-med ortézist végül a rugalmas pánttal kell lezárni.

kéz megerőltetés tünetei fájó láb csípőízület

A pántot ehhez erősen, de nem túl szorosan kell a tépőzárral rögzíteni. Feszítse meg a hevedert a flaus szövetszalag bedolgozott és kitapintható jelöléséig.

alhasi fájdalom és derékfájás hogyan kezeljük a vállízület sérülését

Az ellazult izomzat mellett az Epi-med ortézis nem fejthet ki érezhető nyomást, csak az alkar izomzatának megfeszítésekor jöhet létre kompresszió. A nyomásnövelő szilikon pelották flexi-pad-ek szilikonos könyökrögzítő Arra az esetre, ha a szilikonos könyökrögzítő nyomása nem elegendő, lehetőség van azt a mellékelt flexi-pad-ekkel növelni.

Ehhez húzza le részben a tépőzárral rögzített szilikonos könyökrögzítő a megfelelő területen, és helyezze a flexi-pad-et arra a felületre, amelyet a tépőzár szegélyez.

elsősegélynyújtás a bokaízület fájdalmához ízületi fájdalom hatékony gyógyszer

Ezt követően rögzítse újra a párnát a tépőzárral, és nyomra rá erősen.