Kattan a könyökízület fájdalommal, Fáj, recseg, ropog: mivel tesszük tönkre ízületeinket?

Recsegő könyök

Tartalom

  A következő problémával fordulnék önhöz: Régóta edzek nagyon intenzíven nagy súlyokkal és két éve egy rossz döntés miatt túl terheltem a könyököm. Feszült és iszonyatosan fájt az ízület.

  recsegő könyök

  Nem mentem el orvoshoz ami nagy hiba volt, ellenben egy évig teljes mértékben abba hagytam az edzést és pihentettem. Most újra 6 hónapja edzek.

  recsegő könyök

  Óvatosan kezdtem alapos bemelegítésekkel. A könyék fájásnak nyoma sincsen de ami zavar: ha befordítom az alkarom és a könyökömet feszítve bicepszre feszítek akkor hihetetlenül, iszonyatosan borzasztóan, lesem tudom írni mindenki a fejét fogja ha hallja, recseg ropog a könyököm mintha homok lenne a két csont között.

  Teljesen tanácstalan vagyok, az első volt hogy megint abba hagytam az edzést.

  recsegő könyök

  Olvastam rengeteget fórumokon teniszkönyök golfkönyök de nekem semmiféle fájdalmam sincs. Sokan írták, hogy hasonló problémával 2 évig kínlódtak száz fajta semmit nem érő gógyszerrel drága kenőcscsel elektromos terápiával recsegő könyök semmit nem értek vele.

  recsegő könyök

  Én azért mégis nekifutnék bárminek csak ez elmúljon, bármilyen műtét akármi szóba jöhet, Válaszát előre köszönöm. Üvdözlettel S. Tamás Legfrissebb cikkek a témában.

  recsegő könyök